Правила за поверителност на LGPD

Политика за поверителност

Последна актуализация: 24 юни 2024 г

Тази Политика за поверителност описва нашите политики и процедури за събиране, използване и разкриване на Вашата информация, когато използвате Услугата и Ви разказва за Вашите права за поверителност и как законът защитава Теб.

Ние използваме Вашите лични данни, за да предоставяме и подобряваме Услугата. Използвайки Услугата, Вие се съгласявате с събирането и използването на информация в съответствие с настоящата Политика за поверителност. Тази Политика за поверителност е създадена с помощта на Генератор на правила за поверителност на TermsFeed .

Тълкуване и дефиниции

Интерпретация

Думите, чиято начална буква е главна, имат значения, дефинирани по-долу условия. Следващите дефиниции имат едно и също значение, независимо дали се появяват в единствено или в множествено число.

Дефиниции

За целите на тази Политика за поверителност:

  • Акаунт означава уникален акаунт, създаден за Вас за достъп до нашата Услуга или части на нашата услуга.

  • Компания (наричана или „Компанията“, „Ние“, „Нас“ или „Наш“ в това Споразумение) се отнася за JBMBM , 10 Reynolds Street, Warrington .

  • Бисквитките са малки файлове, които се поставят на Вашия компютър, мобилно устройство или всяко друго устройство от уебсайт, съдържащо подробностите за вашата хронология на сърфиране в този уебсайт сред многото му приложения.

  • Държавата се отнася за: Обединеното кралство

  • Устройство означава всяко устройство, което има достъп до Услугата, като например компютър, a мобилен телефон или цифров таблет.

  • Лични данни са всяка информация, която се отнася до идентифициран или идентифицируем индивид.

  • Услугата се отнася до уебсайта.

  • Доставчик на услуги означава всяко физическо или юридическо лице, което обработва данните на от името на Компанията. Отнася се за компании на трети страни или лица, наети от Компания за улесняване на Услугата, за предоставяне на Услугата от името на Компанията, за изпълнение услуги, свързани с Услугата, или за подпомагане на Компанията при анализиране на това как се използва Услугата.

  • Данните за използване се отнасят за данни, събрани автоматично, или генерирани от използване на Услугата или от самата инфраструктура на Услугата (например продължителността на a посещение на страницата).

  • Уебсайтът се отнася до JBMBM , достъпен от https://jbmbm.com

  • Вие имате предвид физическото лице, което има достъп или използва Услугата, или компанията, или друго юридическо лице, от името на което това физическо лице осъществява достъп или използва Услугата, като приложимо.

Събиране и използване на вашите лични данни

Видове събирани данни

Лични данни

Докато използвате нашата Услуга, може да Ви помолим да ни предоставите някои лични данни информация, която може да се използва за връзка или идентифициране на Вас. Лична информация може включва, но не се ограничава до:

  • Имейл адрес

  • Име и фамилия

  • Телефонен номер

  • Адрес, щат, провинция, пощенски код, град

  • Данни за използване

Достъп до информация за акаунта
Формат на имейл: example@mailserver.domain
Редактиране на информацията за акаунта
Формат на имейл: example@mailserver.domain
Показване на всички заявки
Формат на имейл: example@mailserver.domain
Изтрийте информацията за акаунта
Формат на имейл: example@mailserver.domain

Данни за използване

Данните за използване се събират автоматично при използване на Услугата.

Данните за използване може да включват информация като адреса на интернет протокола на вашето устройство (напр. IP адрес), типа на браузъра, версията на браузъра, страниците на нашата услуга, които посещавате, часа и дата на Вашето посещение, времето, прекарано на тези страници, уникални идентификатори на устройства и друга диагностика данни.

Когато осъществявате достъп до Услугата от или чрез мобилно устройство, ние може да събираме определена информация автоматично, включително, но не само, типа мобилно устройство, което използвате, Вашия мобилен телефон уникален идентификатор на устройството, IP адреса на Вашето мобилно устройство, Вашата мобилна операционна система, типа на мобилен интернет браузър, който използвате, уникални идентификатори на устройства и други диагностични данни.

Може също така да събираме информация, която Вашият браузър изпраща всеки път, когато посещавате нашата Услуга или когато Вие достъп до Услугата от или чрез мобилно устройство.

Технологии за проследяване и бисквитки

Ние използваме бисквитки и подобни технологии за проследяване, за да проследяваме активността в нашата услуга и магазин определена информация. Използваните технологии за проследяване са маяци, етикети и скриптове за събиране и проследяване на информация и за подобряване и анализиране на нашата услуга. Технологиите, които използваме, могат да включват:

  • Бисквитки или Бисквитки на браузъра. Бисквитката е малък файл, поставен на Вашето устройство. Вие може да инструктира Вашия браузър да откаже всички бисквитки или да посочи, когато се изпраща бисквитка. Въпреки това, ако не приемете бисквитките, може да не можете да използвате някои части от нашата услуга. Освен ако не сте коригирали настройките на браузъра си, така че да отказва бисквитки, нашата услуга може използвайте бисквитки.
  • Flash бисквитки. Някои функции на нашата услуга може да използват локално съхранени обекти (или Flash бисквитки), за да събираме и съхраняваме информация за Вашите предпочитания или Вашата дейност в нашата Обслужване. Флаш бисквитките не се управляват от същите настройки на браузъра като тези, използвани за браузъра Бисквитки. За повече информация как можете да изтриете Flash бисквитките, моля, прочетете „Къде мога промяна на настройките за деактивиране или изтриване на локални споделени обекти?" достъпен на https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Уеб маяци. Някои раздели от нашата услуга и нашите имейли може да съдържат малки електронни файлове, известни като уеб маяци (наричани също ясни gifs, пикселни тагове и gifs с един пиксел), които позволяват на Компанията например да преброи потребителите, които са ги посетили страници или отворен имейл и за други свързани статистически данни за уебсайтове (например записване на популярност на определен раздел и проверка на целостта на системата и сървъра).

Бисквитките могат да бъдат „постоянни“ или „сесийни“. Постоянните бисквитки остават на Вашите лични компютър или мобилно устройство, когато сте офлайн, докато сесийните бисквитки се изтриват веднага щом Вие затворете вашия уеб браузър. Можете да научите повече за бисквитките на Уеб сайт TermsFeed статия.

Използваме както сесийни, така и постоянни бисквитки за целите, посочени по-долу:

  • Необходими / Основни бисквитки

    Тип: Сесийни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки са от съществено значение, за да Ви предоставят услуги, достъпни чрез Уебсайт и за да Ви позволи да използвате някои от неговите функции. Те помагат за удостоверяване на потребителите и предотвратяване на измамно използване на потребителски акаунти. Без тези бисквитки, услугите, които имате поисканите не могат да бъдат предоставени и Ние използваме тези бисквитки само за да Ви ги предоставим услуги.

  • Политика за бисквитки / Бисквитки за приемане на известия

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки идентифицират дали потребителите са приели използването на бисквитки на уебсайта.

  • Бисквитки за функционалност

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки ни позволяват да запомним изборите, които правите, когато използвате уебсайта, като напр запомняне на вашите данни за вход или езикови предпочитания. Целта на тези бисквитки е да Ви предоставя по-лично изживяване и за да избегнете необходимостта да въвеждате отново своя предпочитания всеки път, когато използвате уебсайта.

За повече информация относно бисквитките, които използваме, и вашия избор относно бисквитките, моля, посетете нашия Политика за бисквитки или раздела за бисквитки от нашата Политика за поверителност.

Използване на вашите лични данни

Компанията може да използва Лични данни за следните цели:

  • За предоставяне и поддържане на нашата услуга , включително за наблюдение на използването на нашите Обслужване.

  • За управление на Вашия акаунт: за управление на Вашата регистрация като потребител на Услугата. Личните данни, които предоставяте, могат да Ви дадат достъп до различни функционалности на Услугата които са достъпни за Вас като регистриран потребител.

  • За изпълнение на договор: разработване, съответствие и поемане на договора за покупка на продуктите, артикулите или услугите, които сте закупили или на всеки друг договор с Нас чрез Услугата.

  • За връзка с Вас: За връзка с Вас чрез имейл, телефонни обаждания, SMS или други еквивалентни форми на електронна комуникация, като например натискане на мобилно приложение известия относно актуализации или информационни съобщения, свързани с функционалностите, продукти или договорени услуги, включително актуализации за защита, когато е необходимо или разумно за изпълнението им.

  • За да Ви предоставим новини, специални оферти и обща информация за други стоки, услуги и събития, които предлагаме, които са подобни на тези, които вече имате закупени или попитани за тях, освен ако не сте избрали да не получавате такава информация.

  • За управление на вашите заявки: За да присъствате и управлявате вашите заявки към нас.

  • За бизнес трансфери: Можем да използваме Вашата информация, за да оценим или извършим a сливане, продажба, преструктуриране, реорганизация, прекратяване или друга продажба или прехвърляне на някои или всички наши активи, независимо дали като действащо предприятие или като част от фалит, ликвидация, или подобно производство, в което личните данни, съхранявани от нас за нашите потребители на услугата, са сред прехвърлени активи.

  • За други цели : Можем да използваме Вашата информация за други цели, като напр анализ на данни, идентифициране на тенденции в употребата, определяне на ефективността на нашата промоция кампании и за оценка и подобряване на нашата услуга, продукти, услуги, маркетинг и вашите опит.

Възможно е да споделим вашата лична информация в следните ситуации:

  • С доставчици на услуги: Може да споделим вашата лична информация с услугата Доставчици за наблюдение и анализ на използването на нашата Услуга, за връзка с Вас.
  • За бизнес трансфери: Може да споделим или прехвърлим вашата лична информация в във връзка със или по време на преговори за всяко сливане, продажба на активи на Компанията, финансиране или придобиване на целия или част от нашия бизнес на друга компания.
  • С филиали: Може да споделяме вашата информация с нашите филиали, в които в случай, че ще изискаме от тези филиали да спазват тази Политика за поверителност. Партньорите включват Нашите компанията майка и всички други дъщерни дружества, партньори в съвместни предприятия или други компании, които Ние контрол или които са под общ контрол с Нас.
  • С бизнес партньори: Може да споделяме вашата информация с нашия бизнес партньори, за да Ви предложим определени продукти, услуги или промоции.
  • С други потребители: когато споделяте лична информация или взаимодействате по друг начин публичните зони с други потребители, такава информация може да се разглежда от всички потребители и може да бъде публично разпространени навън.
  • С Вашето съгласие : Можем да разкрием Вашата лична информация за всеки друг цел с Вашето съгласие.

Запазване на вашите лични данни

Компанията ще запази Вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо за поставените цели в тази Политика за поверителност. Ние ще запазим и използваме Вашите лични данни доколкото е необходимо спазваме нашите законови задължения (например, ако от нас се изисква да запазим вашите данни, за да спазим с приложимите закони), разрешаване на спорове и прилагане на нашите правни споразумения и политики.

Компанията също ще запази Данни за използването за целите на вътрешния анализ. Данните за използване обикновено са се запазват за по-кратък период от време, освен когато тези данни се използват за укрепване на сигурността или за да подобрим функционалността на нашата услуга, или сме законово задължени да запазим тези данни за по-дълги периоди от време.

Прехвърляне на вашите лични данни

Вашата информация, включително Лични данни, се обработват в оперативните офиси на Компанията и в всякакви други места, където се намират страните, участващи в обработката. Това означава, че това информацията може да бъде прехвърлена към — и поддържана на — компютри, разположени извън Вашата държава, провинция, държава или друга правителствена юрисдикция, където законите за защита на данните може да се различават отколкото тези от Вашата юрисдикция.

Вашето съгласие с тази Политика за поверителност, последвано от подаването на такава информация, представлява Вашето съгласие за този трансфер.

Компанията ще предприеме всички разумно необходими стъпки, за да гарантира, че вашите данни се третират сигурно и в съответствие с тази Политика за поверителност и няма да има прехвърляне на Вашите лични данни към организация или държава, освен ако не са налице подходящи контроли, включително сигурността на Вашите данни и друга лична информация.

Разкриване на вашите лични данни

Бизнес транзакции

Ако Компанията участва в сливане, придобиване или продажба на активи, Вашите лични данни може да бъдат прехвърлен. Ще предоставим известие, преди Вашите лични данни да бъдат прехвърлени и да станат предмет към различна Политика за поверителност.

Органите на реда

При определени обстоятелства от Компанията може да се изисква да разкрие Вашите лични данни, ако се изисква да направи това по закон или в отговор на валидни искания от публични органи (напр. съд или a държавна агенция).

Други законови изисквания

Компанията може да разкрие Вашите лични данни при добросъвестното убеждение, че такова действие е необходимо да се:

  • Спазвайте законово задължение
  • Защита и защита на правата или собствеността на Компанията
  • Предотвратяване или разследване на възможни неправомерни действия във връзка с Услугата
  • Защита на личната безопасност на потребителите на услугата или обществеността
  • Защита срещу правна отговорност

Сигурност на вашите лични данни

Сигурността на Вашите лични данни е важна за Нас, но не забравяйте, че няма метод за предаване по интернет или методът за електронно съхранение е 100% защитен. Докато Ние се стремим да използваме търговски приемливи средства за защита на Вашите лични данни, ние не можем да гарантираме тяхната абсолютност сигурност.

Поверителност на децата

Нашата услуга не се отнася до никого под 13-годишна възраст. Ние не събираме съзнателно лично идентифицираща информация от всеки под 13-годишна възраст. Ако Вие сте родител или настойник и Вие сте наясно, че Вашето дете ни е предоставило лични данни, моля свържете се с нас. Ако станем знаем, че сме събрали лични данни от всеки под 13-годишна възраст без проверка родителско съгласие, ние предприемаме стъпки за премахване на тази информация от нашите сървъри.

Ако трябва да разчитаме на съгласието като правно основание за обработка на Вашата информация и Вашата държава изисква съгласие от родител, може да поискаме съгласието на родителя ви, преди да съберем и използваме тази информация.

Връзки към други уебсайтове

Нашата услуга може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не се управляват от нас. Ако щракнете върху a връзка на трета страна, ще бъдете насочени към сайта на тази трета страна. Горещо ви съветваме да прегледайте Политиката за поверителност на всеки сайт, който посещавате.

Ние нямаме контрол и не поемаме отговорност за съдържанието, политиките за поверителност или практики на сайтове или услуги на трети страни.

Промени в тази Политика за поверителност

Може да актуализираме нашата Политика за поверителност от време на време. Ние ще ви уведомим за всички промени чрез публикуване новата Политика за поверителност на тази страница.

Ще Ви уведомим чрез имейл и/или ясно известие в нашата услуга преди промяната влизат в сила и актуализират датата „Последна актуализация“ в горната част на тази Политика за поверителност.

Съветваме ви периодично да преглеждате тази Политика за поверителност за всякакви промени. Промени в това Политиката за поверителност е в сила, когато е публикувана на тази страница.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тази Политика за поверителност, можете да се свържете с нас:

  • По имейл: jbmbbm1@gmail.com

  • Като посетите тази страница на нашия уебсайт: https://jbmbm.com

  • На телефон: 07737365718

Ако имате проблеми, моля, оставете ни съобщение и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро!