Политика за поверителност на PIPEDA

Политика за поверителност

Нашата Политика за поверителност е последно актуализирана на 24 юни 2024 г.

Тази Политика за поверителност описва нашите политики и процедури относно събирането, използването и разкриването на вашата информация когато използвате Услугата и Ви информира за Вашите права на поверителност и как законът Ви защитава.

Ние използваме Вашите лични данни, за да предоставяме и подобряваме Услугата. Използвайки Услугата, Вие се съгласявате със събирането и използване на информация в съответствие с настоящата Политика за поверителност. Тази Политика за поверителност е генерирана от Политиката за поверителност на TermsFeed PIPEDA Шаблон .

Тълкуване и дефиниции

Интерпретация

Думите, чиято начална буква е главна, имат значения, определени при следните условия. The следните дефиниции имат едно и също значение, независимо дали се появяват в единствено или множествено число.

Дефиниции

За целите на тази Политика за поверителност:

  • „Акаунт“ означава уникален акаунт, създаден за Вас за достъп до нашата Услуга или части от нашата Услуга.

  • „Дружеството“ (наричано или „Компанията“, „Ние“, „Нас“ или „Наше“ в това Споразумение) се отнася до JBMBM

  • „Държава“ се отнася за Обединеното кралство.

  • „Бисквитките“ са малки файлове, които се поставят на Вашия компютър, мобилно устройство или друго устройство от уебсайт, съдържащ подробности за вашата хронология на сърфиране на този уебсайт сред многобройните му употреби.

  • „Устройство“ означава всяко устройство, което има достъп до Услугата, като компютър, мобилен телефон или цифров таблет.

  • „Лични данни“ е всяка информация, която се отнася до идентифицирано физическо лице или физическо лице, което може да бъде идентифицирано.

  • „Услуга“ се отнася за уебсайта.

  • „Данни за използване“ се отнася до данни, събрани автоматично, или генерирани от използването на Услугата или от самата инфраструктура на услугата (например продължителността на посещение на страница).

  • „Уебсайт“ се отнася за JBMBM, достъпен от https://jbmbm.com

  • „Вие“ означава лицето, което има достъп или използва Услугата, или компанията, или друго юридическо лице от името на което това лице осъществява достъп или използва Услугата, както е приложимо.

Събиране и използване на вашите лични данни

Видове събирани данни

Лични данни

Докато използвате нашата услуга, може да Ви помолим да ни предоставите определена лична информация, която може да бъде използвани за връзка или идентифициране на Вас. Личната информация може да включва, но не се ограничава до:

  • Имейл адрес

  • Име и фамилия

  • Телефонен номер

  • Адрес, щат, провинция, пощенски код, град

  • Данни за използване

Достъп до информация за акаунта
Формат на имейл: example@mailserver.domain
Редактиране на информацията за акаунта
Формат на имейл: example@mailserver.domain
Показване на всички заявки
Формат на имейл: example@mailserver.domain
Изтрийте информацията за акаунта
Формат на имейл: example@mailserver.domain

Данни за използване

Данните за използване се събират автоматично при използване на Услугата.

Данните за използване може да включват информация като адреса на интернет протокола на вашето устройство (напр. IP адрес), тип браузър, версията на браузъра, страниците на нашата услуга, които посещавате, часа и датата на посещението ви, времето, прекарано в тях страници, уникални идентификатори на устройства и други диагностични данни.

Когато осъществявате достъп до Услугата от или чрез мобилно устройство, ние може да събираме определена информация автоматично, включително, но не само, вида на мобилното устройство, което използвате, уникалния идентификатор на Вашето мобилно устройство, IP адреса на Вашия мобилно устройство, вашата мобилна операционна система, вида на мобилния интернет браузър, който използвате, уникални идентификатори на устройството и други диагностични данни.

Може също така да събираме информация, която Вашият браузър изпраща всеки път, когато посещавате нашата Услуга или когато осъществявате достъп до Услугата чрез или чрез мобилно устройство.

Технологии за проследяване и бисквитки

Ние използваме бисквитки и подобни технологии за проследяване, за да проследяваме активността в нашата услуга и да съхраняваме определена информация. Използваните технологии за проследяване са маяци, етикети и скриптове за събиране и проследяване на информация и за подобряване и анализ Нашата услуга. Технологиите, които използваме, могат да включват:

  • Бисквитки или Бисквитки на браузъра. Бисквитката е малък файл, поставен на Вашето устройство. Можете да инструктирате Вашия браузър, за да откаже всички бисквитки или да посочи кога се изпраща бисквитка. Ако обаче не приемете бисквитки, Вие може да не можете да използвате някои части от нашата услуга. Освен ако не сте коригирали настройките на браузъра си така, че да стане откажете бисквитки, нашата услуга може да използва бисквитки.
  • Уеб маяци. Някои раздели от нашата услуга и нашите имейли може да съдържат малки електронни файлове известни като уеб маяци (наричани още ясни gifs, пикселни тагове и gifs с един пиксел), които позволяват на Компанията, например за преброяване на потребители, които са посетили тези страници или отворили имейл, и за други свързани статистически данни за уебсайтове (например записване на популярността на определен раздел и проверка на целостта на системата и сървъра).

Бисквитките могат да бъдат „постоянни“ или „сесийни“. Постоянните бисквитки остават на Вашия персонален компютър или мобилен телефон устройство, когато сте офлайн, докато сесийните бисквитки се изтриват веднага щом затворите своя уеб браузър.

Използваме както сесийни, така и постоянни бисквитки за целите, посочени по-долу:

  • Необходими / Основни бисквитки

    Тип: Сесийни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки са от съществено значение, за да Ви предоставят услуги, достъпни чрез уебсайта, и да Ви позволят да използвате някои от неговите функции. Те помагат за удостоверяване на потребителите и предотвратяване на измамно използване на потребителски акаунти. Без тези бисквитки, услугите, които сте поискали, не могат да бъдат предоставени и ние използваме тези бисквитки само за предоставяне Вие с тези услуги.

  • Политика за бисквитки / Бисквитки за приемане на известия

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки идентифицират дали потребителите са приели използването на бисквитки на уебсайта.

  • Бисквитки за функционалност

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Us

    Цел: Тези бисквитки ни позволяват да запомним изборите, които правите, когато използвате уебсайта, като например да запомним вашите данни за вход или езикови предпочитания. Целта на тези бисквитки е да Ви предоставят по-лична опит и да се избегне необходимостта да въвеждате отново предпочитанията си всеки път, когато използвате уебсайта.

  • Бисквитки за проследяване и ефективност

    Тип: Постоянни бисквитки

    Администрира се от: Трети страни

    Цел: Тези бисквитки се използват за проследяване на информация относно трафика към уебсайта и как потребителите използват уебсайта. Информацията, събрана чрез тези бисквитки, може пряко или непряко да ви идентифицира като отделен посетител. Това е, защото събраната информация обикновено е свързана с псевдонимен идентификатор, свързан с устройството използвате за достъп до уебсайта. Може също да използваме тези бисквитки, за да тестваме нови страници, функции или нова функционалност на уебсайта, за да видим как нашите потребители реагират на тях.

За повече информация относно бисквитките, които използваме, и вашия избор относно бисквитките, моля, посетете нашата Политика за бисквитки или раздел „Бисквитки“ на нашата Политика за поверителност.

Използване на вашите лични данни

Компанията може да използва Лични данни за следните цели:

  • За предоставяне и поддържане на нашата Услуга , включително за наблюдение на използването на нашата Услуга.

  • За управление на Вашия акаунт: за управление на Вашата регистрация като потребител на Услугата. Личните данни Вие предоставяте може да Ви даде достъп до различни функционалности на Услугата, които са достъпни за Вас като регистриран потребител.

  • За изпълнение на договор: разработване, съответствие и поемане на покупката договор за продуктите, артикулите или услугите, които сте закупили, или на всеки друг договор с нас чрез Обслужване.

  • За да се свържем с Вас: За да се свържем с Вас чрез имейл, телефонни обаждания, SMS или други еквивалентни форми на електронна комуникация, като насочени известия на мобилно приложение относно актуализации или информация комуникации, свързани с функционалностите, продуктите или договорените услуги, включително актуализациите за сигурност, когато е необходимо или разумно за изпълнението им.

  • За да Ви предоставим новини, специални оферти и обща информация за други стоки, услуги и събития, които предлагаме, които са подобни на тези, които вече сте закупили или за които сте запитвали, освен ако не сте са избрали да не получават такава информация.

  • За управление на вашите заявки: За да присъствате и управлявате вашите заявки към нас.

  • За прехвърляне на бизнес: Можем да използваме Вашата информация, за да оценим или извършим сливане, продажба, преструктуриране, реорганизация, прекратяване или друга продажба или прехвърляне на част или всички наши активи, независимо дали като действащо предприятие или като част от несъстоятелност, ликвидация или подобно производство, в което Лични данни държани от нас за нашите потребители на услуги е сред прехвърлените активи.

  • За други цели : Може да използваме информацията Ви за други цели, като анализ на данни, идентифициране на тенденции в употребата, определяне на ефективността на нашите промоционални кампании и за оценка и подобряване нашата услуга, продукти, услуги, маркетинг и вашия опит.

Възможно е да споделим вашата лична информация в следните ситуации:

  • С доставчици на услуги: Може да споделяме вашата лична информация с доставчици на услуги за наблюдение и да анализираме използването на нашата Услуга, за обработка на плащания, за да се свържем с Вас.
  • За бизнес трансфери: Може да споделим или прехвърлим вашата лична информация във връзка с или по време на преговори за всяко сливане, продажба на активи на Компанията, финансиране или придобиване на всички или на част от Нашите бизнес към друга компания.
  • С партньори: Може да споделим вашата информация с нашите партньори, в който случай ще изискваме тези филиали да спазват тази Политика за поверителност. Партньорите включват нашата компания майка и всички други дъщерни дружества, партньори в съвместни предприятия или други компании, които Ние контролираме или които са под общ контрол с Нас.
  • С бизнес партньори: Може да споделим вашата информация с нашите бизнес партньори, за да ви предложим определени продукти, услуги или промоции.
  • С други потребители: когато споделяте лична информация или по друг начин взаимодействате в публичните зони с други потребители, такава информация може да се разглежда от всички потребители и може да се разпространява публично навън.
  • С Вашето съгласие : Можем да разкрием Вашата лична информация за всякакви други цели с Вашите съгласие.

Запазване на вашите лични данни

Дружеството ще запази Вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо за целите, посочени в настоящата Политика за поверителност Политика. Ние ще запазим и използваме Вашите лични данни до степента, необходима за спазване на нашите законови задължения (напр например, ако от нас се изисква да запазим вашите данни, за да спазим приложимите закони), разрешаване на спорове и налагане на нашите правни споразумения и политики.

Компанията също ще запази Данни за използването за целите на вътрешния анализ. Данните за използване обикновено се съхраняват за a по-кратък период от време, освен когато тези данни се използват за укрепване на сигурността или за подобряване на функционалността на Нашата услуга или ние сме законово задължени да съхраняваме тези данни за по-дълги периоди от време.

Прехвърляне на вашите лични данни

Вашата информация, включително Лични данни, се обработват в оперативните офиси на Компанията и на всякакви други места къде се намират страните, участващи в обработката. Това означава, че тази информация може да бъде прехвърлена към - и поддържани на — компютри, разположени извън Вашия щат, провинция, страна или друга правителствена юрисдикция, където законите за защита на данните може да се различават от тези във Вашата юрисдикция.

Вашето съгласие с тази Политика за поверителност, последвано от подаването на такава информация, представлява Вашето съгласие с това трансфер.

Компанията ще предприеме всички разумно необходими стъпки, за да гарантира, че вашите данни се третират сигурно и в съответствие с тази Политика за поверителност и няма да се извършва прехвърляне на Вашите лични данни към организация или държава, освен ако налице са подходящи контроли, включително сигурността на Вашите данни и друга лична информация.

Разкриване на вашите лични данни

Бизнес транзакции

Ако Компанията участва в сливане, придобиване или продажба на активи, Вашите лични данни може да бъдат прехвърлени. Ние ще да предоставите известие, преди Вашите лични данни да бъдат прехвърлени и да станат предмет на различна Политика за поверителност.

Органите на реда

При определени обстоятелства от Компанията може да се изисква да разкрие Вашите лични данни, ако това се изисква от закона или в отговор на валидни искания от публични органи (напр. съд или правителствена агенция).

Други законови изисквания

Компанията може да разкрие Вашите лични данни при добросъвестното убеждение, че такова действие е необходимо за:

  • Спазвайте законово задължение
  • Защита и защита на правата или собствеността на Компанията
  • Предотвратяване или разследване на възможни неправомерни действия във връзка с Услугата
  • Защита на личната безопасност на потребителите на услугата или обществеността
  • Защита срещу правна отговорност

Сигурност на вашите лични данни

Сигурността на Вашите лични данни е важна за Нас, но не забравяйте, че никой метод за предаване през Интернет, или методът за електронно съхранение е 100% защитен. Въпреки че се стремим да използваме търговски приемливи средства, за да защитим Вашите Лични данни, не можем да гарантираме тяхната абсолютна сигурност.

Поверителност на децата

Нашата услуга не е насочена към никого под 13-годишна възраст. Ние не събираме съзнателно лични данни информация от всеки под 13-годишна възраст. Ако Вие сте родител или настойник и знаете, че Вашето дете има предоставили ни Лични данни, моля, свържете се с нас. Ако разберем, че сме събрали лични данни от някого на възраст под 13 години без проверка на родителско съгласие, Ние предприемаме стъпки за премахване на тази информация от Нашите сървъри.

Ако трябва да разчитаме на съгласие като правно основание за обработка на информацията Ви и Вашата държава изисква съгласие от родител, може да поискаме съгласието на Вашия родител, преди да съберем и използваме тази информация.

Вашите права за поверителност в Калифорния (Калифорнийският закон Shine the Light)

Съгласно раздел 1798 от Гражданския кодекс на Калифорния (законът Shine the Light на Калифорния), жителите на Калифорния с установено бизнес отношения с нас могат да поискат информация веднъж годишно относно споделянето на техните Лични данни с трети страни за целите на директния маркетинг на трети страни.

Ако искате да поискате повече информация съгласно закона за Shine the Light в Калифорния и ако сте от Калифорния резидент, можете да се свържете с нас, като използвате информацията за контакт, предоставена по-долу.

Права за поверителност на Калифорния за непълнолетни потребители (Калифорнийски кодекс за бизнес и професии, раздел 22581)

Калифорнийският бизнес и професионален кодекс, раздел 22581 позволява на жители на Калифорния под 18-годишна възраст, които са регистрирани потребители на онлайн сайтове, услуги или приложения, за да поискат и получат премахване на съдържание или информация те са публикували публично.

За да поискате премахване на такива данни и ако сте жител на Калифорния, можете да се свържете с нас чрез контакта информация, предоставена по-долу, и включва имейл адреса, свързан с Вашия акаунт.

Имайте предвид, че Вашата заявка не гарантира пълно или цялостно премахване на публикуваното съдържание или информация онлайн и че законът може да не разрешава или изисква премахване при определени обстоятелства.

Връзки към други уебсайтове

Нашата услуга може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не се управляват от нас. Ако щракнете върху връзка на трета страна, Вие ще бъдат насочени към сайта на тази трета страна. Горещо Ви съветваме да прегледате Политиката за поверителност на всеки сайт, който Вие посещение.

Ние нямаме контрол и не поемаме отговорност за съдържанието, политиките за поверителност или практиките на трети лица партийни сайтове или услуги.

Промени в тази Политика за поверителност

Може да актуализираме нашата Политика за поверителност от време на време. Ще Ви уведомим за всякакви промени, като публикуваме новата Политика за поверителност Политика на тази страница.

Ще Ви уведомим чрез имейл и/или ясно известие в нашата услуга, преди промяната да влезе в сила и актуализирайте датата „Последна актуализация“ в горната част на тази Политика за поверителност.

Съветваме ви периодично да преглеждате тази Политика за поверителност за всякакви промени. Промените в тази Политика за поверителност са в сила, когато са публикувани на тази страница.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тази Политика за поверителност, можете да се свържете с нас:

  • Като посетите тази страница на нашия уебсайт: https://jbmbm.com
  • Като ни изпратите имейл: jbmbbm1@gmail.com

Ако имате проблеми, моля, оставете ни съобщение и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро!